Η ομάδα

Το επιχειρείν από τη φύση του είναι μία πολυσχιδής δραστηριότητα. Οι εταιρίες είναι ζωντανοί οργανισμοί για τους οποίους οι αποφάσεις και οι αναλαμβανόμενες δράσεις επηρεάζουν μία σειρά από λειτουργίες και ανθρώπους που εργάζονται μέσα σε αυτούς. Ως εκ τούτου, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε απαιτεί εξ ορισμού τη συνεργασία πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίες αλληλοεπιδρούν και συνεργάζονται με το στελεχιακό δυναμικό της κάθε εταιρίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των επιχειρήσεων, καθώς και στους χώρους των χρηματοοικονομικών – τραπεζικών – και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ομάδα αυτή, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων από την ανάλυση δεδομένων, την αποτίμηση εταιριών, την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας μέχρι τις λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες, τον εσωτερικό έλεγχο, τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, την εύρεση χρηματοδότησης και τις νομικές υπηρεσίες.

Ζωή Βασιλείου

Ιδρυτής & Managing Partner
 

 
Η Ζωή είναι ιδρυτικό μέλος και διαχειρίστρια της Access Wise Partners με εμπειρία 25 χρόνων στο χρηματοοικονομικό και συμβουλευτικό χώρο, με εξειδίκευση στην ανάλυση και αποτίμηση εταιριών, καθώς και στην ανάπτυξη μοντέλων επιχειρηματικής στρατηγικής και κοστολόγησης.
Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε από το χρηματιστηριακό χώρο όπου εργάστηκε ως αναλύτρια και επικεφαλής τμημάτων ανάλυσης σε διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες, ενώ πριν την ίδρυση της Access Wise εργάστηκε για μία 10ετία ως
στέλεχος σε διάφορες συμβουλευτικές εταιρίες πάνω στο σχεδιασμό & ανάπτυξη επιχειρηματικών μοντέλων και στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων.
Την περίοδο 2009 – 2011 κατείχε τη θέση της ειδικής συμβούλου στο Υπουργείο Οικονομίας αρχικά και στη συνέχεια στο Υπουργείο Εργασίας. Στους τομείς ευθύνης της υπάγονταν ο σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και κλάδων, ο συντονισμός της ομάδας έργου για την αναθεώρηση του Αναπτυξιακού Νόμου, η αναδιάρθρωση του θεσμικού πλαισίου για την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων, κα. Επίσης την περίοδο 2010 – 2012 υπήρξε μέλος της επενδυτικής επιτροπής του Αμοιβαίου Κεφαλαίου των Ασφαλιστικών Οργανισμών.
Εχει διατελέσει ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε διάφορες εισηγμένες εταιρίες.
Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Χαρτοφυλακίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

περισσότερα

Γιάννης Μουσουλίδης

Συνιδρυτής & Partner
 

 
Ο Γιάννης είναι συνιδρυτής της Access Wise Partners και δραστηριοποιείται στα πεδία Επιχειρησιακής Στρατηγικής, Αναδιάρθρωσης και Αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων. Διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Παραγωγής και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Με σπουδές στην Φυσικομαθηματική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε για 15 χρόνια στο χώρο της Βιομηχανικής Παραγωγής από τις θέσεις της Δ/νσης Ποιοτικού Ελέγχου, της Δ/νσης παραγωγής και της Δ/νσης
Εργοστασίου, σε εταιρίες εισηγμένες στο Χ.Α . Από το 2005 έως και το 2019 θήτευσε στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων καλύπτοντας θέσεις όπως του Γεν. Διευθυντή Παραγωγής και Λειτουργίας, του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου σε εισηγμένες στο Χ.Α εταιρίες, καθώς και του εξειδικευμένου Συμβούλου Επιχειρησιακής Στρατηγικής και Επικοινωνίας . Έχει συμμετάσχει σε Διοικητικά Συμβούλια εταιριών του εξωτερικού, ενώ έχει συνεργαστεί με θεσμικούς φορείς για θέματα σχετικά με την νομοθεσία του Πτωχευτικού Δικαίου, τις Αναδιαρθρώσεις Επιχειρήσεων καθώς και των Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.

περισσότερα

Κωνσταντίνος Χρυσοχόου

Associate – Senior Consultant
 

 
Ο Κωνσταντίνος είναι μέλος της Access Wise Partners από το 2020 κατέχοντας τη θέση του Senior Consultant, με εξειδίκευση σε θέματα στρατηγικής και μοντέλων ανάπτυξης εργασιών και διαχείρισης/εκπαίδευσης ομάδων πωλήσεων. Κατέχει πτυχίο οικονομικών από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και προέρχεται από τον Τραπεζικό κλάδο τον οποίο υπηρέτησε για 32 χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε τέσσερα διαφορετικά τραπεζικά ιδρύματα. Το διάστημα 2007-2016
ήταν υπεύθυνος της Μονάδας Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και δανειακών προϊόντων στη Millennium Bank αρχικά & την Τράπεζα Πειραιώς στη συνέχεια. Επιπλέον διετέλεσε για ένα διάστημα εκπρόσωπος προγραμμάτων ΕΣΠΑ της Millennium Bank στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Από το 2016 έως το 2018 διετέλεσε Channel Manager στον τομέα Αναδιαρθρώσεων δανείων ιδιωτών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και στο Value Based Management Unit, ενώ είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων, διαχείρισης πελατολογίου, τεχνικών διαπραγμάτευσης κ.α..
Από το 2019 ανέλαβε partner και Chief Commercial Officer σε εταιρεία fintech με έδρα το Λονδίνο στο ΗΒ. Έχει βαθιά γνώση και εμπειρία σε Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά θέματα Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ είναι άριστος γνώστης τόσο των προγραμμάτων και διαδικασιών χρηματοδότησης, αλλά και αναδιάρθρωσης υφιστάμενου δανεισμού.

περισσότερα

Χριστόφορος Μακρυάς

Senior Consultant
 

 
Ο Χριστόφορος συνεργάζεται με την Access Wise Partners ως εξωτερικός σύμβουλος σε θέματα Business Modelling και αποτίμησης εταιριών. Διαθέτει πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών έχοντας εργαστεί σε χρηματιστηριακές εταιρίες και εταιρίες συμβούλων ως οικονομικός αναλυτής με εξειδίκευση στις αποτιμήσεις εταιρειών και αξιών και του budgeting (Corporate Finance & Valuation). Έχει συμμετάσχει σε έργα που αφορούν συγχωνεύσεις, εξαγορές
χρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, της ενέργειας, του ξενοδοχειακού κλάδου και του Real Estate. Από το 2019 ο Χριστόφορος εργάζεται ως Senior Officer στο Real Estate Management.
Κατέχει πτυχίο οικονομικών από το University of Wales και ΜΒΑ in Financial Management από to Hull University. Επίσης, είναι πιστοποιημένος οικονομικός αναλυτής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

περισσότερα

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;